Dory Harsa - Mantan Goblok [OFFICIAL]

17 Februari 2021, 08:00 WIB

Dory Harsa - Mantan Goblok [OFFICIAL] https://youtu.be/O_Tyv7bXb9A Full Album Dory Harsa : https://youtube.com/playlist?list=PL8y8dCpMFEe_mUxf2tVMrPjlkAQvDLW2V Title : Mantan Goblok Singer : Dory Harsa Songwriter : Dory Harsa Harsa Media Production Arranger: Jayameida Record Video Director: Elang Haditama Music : Dalboband Support by : @aeroprolighting Song Lyric, MANTAN GOBLOK ojo gresulo.. rasah di gawe loro.. sing penting tetep kerjo nggo nyukupi keluargo rasah di pikirake.. mantanmu sing goblok kae.. ben Gusti sing mbaleske koyo ngopo lorone dadi kowe yen mung lara ati akeh sing ngancani rasah wedi kabeh wis tau nglakoni mbok wis ajar nglaleke timbang suwe suwe edan dewe.. loro dewe.. ajur sak kabehe.. mesake ragane ojo gresulo rasah di gawe loro sing penting tetep kerjo nggo nyukupi keluargo rasah di pikirake mantanmu sing goblok kae ben Gusti sing mbaleske koyo ngopo lorone dadi kowe #DoryHarsaMusic #MantanGoblok #doryharsa YouTube channel managed by MusicYes Digital Distribution Fully YouTube Certified Join MusicYes https://musicyess.com/Account/Register

Video Lainnya

Terpopuler

Terpopuler Pikiran Rakyat Network

X